Nyheder

Oktober 2022

🟠🍁Glæd jer til efterårsferien🍁🟠

For mandag d 17 oktober kl.11.00 kommer danmarks nok vildeste tryllekunstner Jungle Jim og underholder børn og barnlige sjæle med trylleshow, fis og ballade😃🪄🐵🪅🎊

Foruden Underholdning vil Køge Fugleforening udstille mange af deres smukke fugle, som kan ses til vores normale entre pris


Juni 2022
Nye dyr på gården – 8 små nye egern også kaldet Swinhoei

Maj 2022
En masse dyrebørn….Gurli har fået smågrise, vores store og små Mara’er har fået unger og vores kaniner og marsvin har også fået unger. Kom og kig.

Påskeferien april 2022
tusinde tak for den store opbakning der har været i påsken. Det helt vildt! Uden jer ingen besøgsgård.

Marts 2022
Foråret er ved at være godt igang. De små dyrebørn begynder at vise deres ankomst og vi har allerede fået både gedekid og kalve.
Forberedelserne til årets første åbningsdag i april er i fuld gang og vi kan allerede nu sige at der venter nye ting for især børnene.

December 2021
Året er snart forbi og vi vil gerne takke alle der har taget turen forbi Lillebjerggård. Uden Jer, Ingen os.. TAK

Vi har hele tiden projekter igang og vi glæder os til at at vise jer hvad vi nu har fundet på af nye tiltag.

Maj 2021
Det er snart sommer og vi ville lyve hvis vi sagde, at vi ikke glædede os til at se lidt sommervejr…. Dyrebørnene er begyndt at komme og vi kan allerede nu vise jer vores kalve, lamaføl, gedekid, smågrise, kænguruunger, lam og meget mere…

Januar 2021
Vores plan var oprindeligt at vi ville have haft et par åbningsdage omkring jul og vinterferie. Dette var og er desværre ikke en mulighed grundet Covid-19.

Men selvom vi ikke har åben vil vi alligevel dele vores nyheder med jer. Gurli gris skal have pattegrise omkring vores åbning og vi har fået tidlige dyrebørn – 3 søde gedekid, samt 3 camerounlam, som vi glæder os til at vise jer, når vi forhåbentlig kan åbne til vores planlagte tid 1 april 2021.

Se videoer af vores kid og mere mere på vores facebookside

Efterårsferien 2020
Sikke en fantastiske uge med godt vejr, ponytrækning og en masse søde familier og grupper. Tak for jeres opbakning til vores passion.

13 august 2020
Vi har idag hentet flere nye dyr til gården. Kom og se hvad vi gemmer på.

7 august 2020
Alle de kære dyrebørn. Vores hængebugsvin Prop og Bertha har fået smågrise.
Dejligt vi stadig har vejret med os. Det nogle fantastiske dage.

3 Juni 2020
Nu har vi haft åbent for besøgende på Lillebjerggård i lidt over en månede. Vi er meget glade!
Sidst vi havde åbent for offentligheden var for 7 år siden, hvor vi havde 1-2 åbningsdage om året og ellers institutionsbesøg.
Vi vil gerne sige et stort TAK til alle dem der allerede har fundet vejen forbi Lillebjerggård. Vi er meget glade for, at I har lyst til at støtte op omkring os, vores dyr og ikke mindst vores åbning.

Vi glæder os til at tage imod jer.
ALLE Søndage frem til 1 september.

23 April 2020
Gurli gris er flyttet ind, Gurli er en Landrace/Yorkshire so, som skal nyde sit liv med et par af hendes kommende smågrise. Hun forventes at fare(føde) sidst i juni.
Smågrisenes far er af racen Duroc, så vi håber på nogle smågrise med pletter.


4 Februar 2020
Så kom vores alpacaer endelig hjem. 2 søde hunner og en fin broget hingst.

januar 2020
Vores dværggeder har fået kid. 2 hunner og 1 han.